Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Novoizgrađeni ekskluzivni klub Stage je potpuno novo mesto u Beogradu, na adresi Zrenjaninski put 82nj. Kapacitet kluba je 400 ljudi, a nastupi zvezda pred tolikim brojem gostiju garantuju atmosferu za pamćenje.

Što se muzičkog dela tiče, možete očekivati najveće zvezde domaće muzike. Planirano je da klub forsira domaći pop/rock, kao i folk muziku, prvenstveno kroz žive svirke. Na otvaranju kluba 6. septembra pevaće Aca Lukas. Smatramo da nema potrebe naglašavati kakav će ovo spektakl biti budući da pričamo o izvođaču koji je, kao od šale, uspeo da "napuni" Beogradsku arenu i Marakanu. Nadajte se mnogim iznenađenjima u budućem periodu!

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com