Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Novoizgrađeni ekskluzivni klub Stage je potpuno novo mesto u Beogradu, na adresi Zrenjaninski put 82nj. Kapacitet kluba je 400 ljudi, a nastupi zvezda pred tolikim brojem gostiju garantuju atmosferu za pamćenje.

Klub Stage donosi novi vid provoda na naše prostore, a što se muzičkog dela tiče, možete očekivati najveće zvezde domaće muzike. Na otvaranju kluba 6. septembra pevaće Aca Lukas. Smatramo da nema potrebe naglašavati kakav će ovo spektakl biti budući da pričamo o izvođaču koji je, kao od šale, uspeo da "napuni" Beogradsku arenu i Marakanu. Ostalo je još malo vremena do ovog fantastičnog događaja za kojim je interesovanje nadmašilo sva očekivanja! Iz tog razloga, ne čekajte više ni sekund, već na vreme obezbedite sebi i svojim prijateljima mesto!

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com