vesti

Acko i Indy obećavaju dobar provod u Pravoj Bajci.

Popularna kafana Prava Bajka u Košutnjaku, poziva vas da dođete i uživate u sjajnom vikendu. Večeras dođite i ne propustite odličan uz nastup Bajka benda koji će vas oduševiti i napraviti vam fenomenalnu atmosferu!

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Subota 7. decembar rezervisana je za Acka Nezirovića i Indiru Indy Aradinović.  Acko Nezirović je jedan od najvećih tezgaroša po Evropi, koji je svojevremeno “zaglavljivao” i sa kolegom Džejom, međutim, takav tempo života je prošao. Prošle godine je snimio nove pesme i izdao deseti, jubilarni album. Ne propustite Acka koji je jedan od najpoznatijih pevača po srpskih kafana i koji će vam prirediti spektakularno veče!

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

U paru sa šarmantnom Indirom, zvanom Indy, ovaj duo napraviće pravi haos u kafani Prava Bajka. Indy je svoj prvi album je izdala za Grand produkciju i stekla veliku popularnost, a njenu karijeru su pratile vrtoglave promene njenog izgleda. Duet “Ekspresno” koji izvodi sa Bojanom Bjelićem je postao veliki hit, a takođe je bila učesnik reality show-a “Farma” 2008/09 godine. Očekujte svakakva iznenađenja u kafani Prava Bajka.

U ovoj kafani možete uživati, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku. Cene pića su daleko jeftinije od klubova, tako da se možete potpuno opustiti i uživati u provodu. Ne propustite ovaj vikend u kafani Prava Bajka jer vas očekuje zagarantovano dobar provod koji ćete danima prepričavati.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Prava Bajka možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija u kafani Prava Bajka.

 

beogradnocu.com