Jimmy's, vesti

Adil na splavu Jimmy's!

Popularni mladi pevač Adil nastupiće večeras na splavu Jimmy's. Vlasnik hitova "Laku noć", "Život bez tebe ne živim" nedavno je objavio svoj novi CD na kome se takođe nalaze pesme koje su za veoma kratko vreme prepoznate kao hitovi. Pesme "Niko me nema" i " Trebaš mi" već su postale popularne među mladima iako se može reći da Adilovu muziku slušaju gotovo sve generacije.

Džejov zet, nedavno je pevao na žurci koju je povodom rođendana svog supruga Veljka, organizovala popularna folkerka Seka Aleksić. Zvanice kažu da ne pamte kada su se tako dobro provele i tom prilklom svi su pohvalili Sekin izbor pevača za ovu proslavu.

Adil je poznat po baladama, mada veoma lepo peva i brze pesme. Njegovi nastupi su energični i veoma emotivni i publika ga prosto obožava. Upravo zbog tog obožavanja večeras se na splavu Jimmy's očekuje gužva. Zato vam savetujemo da rezervišete svoje mesto na vreme i osigurate sebi sto, visoko sedenje ili separe na jednom od trenutno najpopularnijih splavova u Beogradu.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Inače, splav Jimmy's. od svog otvaranja organizuje žurke na kojima pevaju najpopularnije zvezde domaće estradne scene. U galerjiji slika koju je napravio portal beogradnocu.com pogledajte kakav je bio provod proteklih nedelja, pa sami zaključite da li će splav Jimmy's večeras biti vaš izbor.

Sajt beogradnocu.com vam stoji na raspolaganju. Potreban je samo jedan klik ili poziv na broj telefona 063 33 33 44 kako biste imali sigurno i dobro mesto za večerašnji ludi provod sa Adilom.

 

beogradnocu.com