vesti

Adil nastupa u klubu Hill.

Nakon spektakularne letnje sezone na splavu Jimmy’s ljubitelji dobrog provoda sele se u klub Hill, gde će u četvrtak 10. oktobra nastup održati jedan od najboljih vokala današnjice, harizmatični pevač, Adil Maksutović.

Gosti kluba Hill imaće priliku da čuju Adila kako pored mnogobrojnih starih hitova, izvodi i pesme sa novog albuma koje se već uveliko slušaju, i imaju svoju odabranu publiku. Moći ćete da uživate u baladama kao što su “Ne mogu bez tebe ja”, ali i uz numere sa bržim ritmom, kao što je pesma “Hitno” sa novog albuma.

Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ono što je sigurno fenomenalni provod neće izostati jer Adil važi za jednog od najboljih pevača, koji zna kako da svoju energiju i emocije prenese na publiku. Uostalom, i sam klub Hill predstavlja garanciju dobrog provoda. Gledajući našu galeriju fotografija možete se uveriti u to.

Hill

Fotografisano u Klub Hill

Enterijer ovog kluba je svakako jedan od najlepših među klubovima u Beogradu, gde loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja, što će dodatno doprineti vašem uživanju u Adilovom uvek izvrsnom nastupu.

Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervacije za za Adilov nastup, ali i za sva ostala dešavanja u popularnom klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com