Jimmy's, vesti

Adil ponovo oduševio Beograđan(k)e!

U utorak 13. avgusta na najnovijem splavu u Beogradu, popularnom Jimmy's-u, svoj nastup održao je talentovani pevač Adil Maksutović. Ono što vas neće iznenaditi je to da je provod trajao do ranih jutarnjih časova, da je splav bio popunjen do poslednjeg mesta i da je Adilov nastup bio fantastičan, što opravdava činjenicu da je jedan od najbukiranijih pevača naše muzičke scene.

Kvalitet ovog izuzetnog pevača dokazuju i redovi ispred splava Jimmy’s, koji se iz nedelje u nedelju stvaraju čak sat vremena pre njegovog nastupa. Prošle nedelje Adil je oborio rekord posećenosti splava Jimmy’s, a ovog utorka opravdao je poverenje svih koji su odlučili da svoje veče provedu upravo slušajući njegove balade.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

Ko god se našao na splavu Jimmy’s mogao je da uživa u laganim melodijama Adilovih pesama, ali bilo je mesta i za numere bržeg ritma. Svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima, ali i neospornom harizmom, ovaj pevač pravi neponovljivu atmosferu gde god da nastupa, pa je tako bilo i ovog utorka na splavu Jimmy’s.

Uostalom, svi koji nisu posetili Jimmy's ovog utorka mogu pogledati u našoj galeriji fotografija šta su propustili, i inspirisani njom ispraviti grešku već prilikom Adilovog narednog koncertnog izvođenja. beogradnocu.com će, naravno, biti tu da najavi svaku dobru svirku u gradu!

Jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy’s

A u iščekivanju Adilovog sledećeg nastupa možete se provoditi na splavu Jimmy’s. Večeras možete uživati uz najpopularniji regionalni bend, Miligram, a već sutra uz atraktivnu Jelenu Kostov i Miloša Radovanovića. U petak vas očekuju Danijela Trkulja, Nebojša Vojvodić i Fantastic Band, a subota je rezervisana za Millenium Band, Dariu Stanojević i Aleksu Radenkovića.

Rezervacije za sva najavljena dešavanja na splavu Jimmy’s  možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com