Jimmy's, vesti

Adil večeras na splavu Jimmy's

Na splavu Jimmy’s će u utorak, 9. jula, nastupiti folk pevač Adil. Iako je skoro objavio svoj novi album, njegove numere su već pronašle svoju publiku. Po svemu sudeći, nesumnjivo je da će pripadnice ženskog pola odlučiti da svoj izlazak te večeri provedu upravo slušajući njegove balade po kojima je izuzetno poznat.

Ovo je idealna prilika da čujete Adila uživo, jer je pevač nedavno izjavio kako tokom leta neće raditi. Naime, Adil, zet Džeja Ramadanovskog, čeka prinovu, tako da će u toku leta praviti društvo svojoj verenici Ani.

Pre zasluženog odmora, Adil krajem jula planira da snimi dva spota. Jedan će biti za pesmu "Hitno", a drugi je namenjen nekoj od njegovih balada.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

Adilovom nastupu prisustvovaće i portal beogradnocu.com, kako bi zabeležio vaše nezaboravne trenutke. Uobičajenu atmosferu na splavu Jimmy’s možete pogledati u našoj galeriji.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

Za Adilov nastup, ali i druga dešavanja na splavu Jimmy’s, rezervacije možete izvršiti preko vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život Beograda, i to na dva načina: putem korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com