Naša Priča, vesti

Adil zatekao sve goste - ustao je i zapevao u kafani.

Prelepa kafana u Dalmatinskoj ulici, Naša Priča, sinoć je bila stecište poznatog pevača Adila. Međutim, iako je kao gost došao da se provede u kafani, zet Džeja Ramadanovskog, toliko je uživao u atmosferi Naše Priče da je u jednom momentu ustao i zapevao zajedno sa Akustik bendom koji je sinoć nastupao.

Ostali gosti kafane su ostali zatečeni, ali potpuno oduševljeni prirodnim spletom okolnosti i vrhunskom zabavom koja se nastavila do jutra. Adil je sasvim slučajno i spontano priredio fenomenalnu žurku svim posetiocima kafane Naša Priča, a možda nakon toga ugovorio i neki budući nastup u ovoj kafani u centru grada.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Kako je protekla sinoćna žurka koja je očarala sve prisutne, pa i naše fotoreportere koji su se zatekli u Našoj Priči, možete se uveriti pogledom u galeriju fotografija na portalu beogradnocu.com.

Kafana Naša Priča, između ostalog, razlikuje se od tradicionalno uređenih kafana koje već dugi niz godina čine naš grad autentičnim. Ova nova mlada kafana u samom centru Beograda, nudi nezaboravan provod i vrhunsku zabavu do sitnih jutarnjih sati.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Adil Maksutović se nakon brojnih skandala vezanih za njegov privatni život, ponovo vraća svom poslu i muzičkoj karijeri u punom sjaju. Trenutno mu je u planu snimanje dueta sa mlađom koleginicom Ljubinkom Bursać koja priprema album u saradnji sa Šabanom Šaulićem.

Sinoćno veče sa gostom Adilom je samo jedna od mnogih priča koje se pričaju u kafani Naša Priča… Ne dozvolite sebi da propustite mogućnost da i vi budete glavni akter najlepših priča u istoimenoj kafanici.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Večeras, 08. februar, rezervisan je za Viva Bend, koji će učiniti da kafanu Naša Priča pamtite po izuzetnom provodu, kome ćete se veoma lako prepustiti, i jedinstvenom uživanju, koje je ovde zagarantovano.

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u kafani Naša Priča rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način i potpuno besplatno, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu!

 

beogradnocu.com