vesti

Adrenalin radi u klubu Fabrika.

U petak u klubu Fabrika održaće se još jedna Adrenalin žurka koja će prestonici doneti svojevrsnu house revoluciju.  Kroz energične zvuke Tech, Big Room, Progressive house muzike, prisutni će osetiti vibracije Tommorowland-a i Ultra Music festivala na spektakularnoj žurci punoj energije, adrenalina, i dobrog provoda, a za miks pultom naći će se Mare Luv, Vladimir Pavlović, Kesha i Jordy Dice.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Odlična zabava nastaviće se i u subotu, kada će se pred miks pultom naći popularni dvojac – Nikola i Yabba. Čeka vas Pure House Energy 1na1 Party, a kao i uvek, klub Fabrika svake subote časti. Sve što naručite od pića ove večeri, od kluba dobijete isto, a za sve pripadnice lepšeg pola obezbeđeni su besplatni kokteli, i to do 00:30 časova.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Ako volite opušten, a odličan provod, puno nasmejanih lica i đuskanje do zore u zanosu dobrog bit-a, onda je klub Fabrika pravo mesto za vas! U ovom klubu vas očekuju pristupačne cene, mnoštvo promocija, najbolja pića i kokteli, kao i muzika uz koju će vam raspoloženje porasti do maksimuma.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Nemojte da propustite posetu klubu Fabrika jer vas, budite sigurni, očekuju lude noći. A za sve lude noći u Beogradu, pa i ovu, možete rezervisati svoje mesto pozivom Call Centra na broj telefona 063 33 33 44 ili Online, ili jednim klikom na portal beogradnocu.com.

Budite deo najboljih žurki na Balkanu, budite deo Fabrike!

 

beogradnocu.com