vesti

’Aj’ Da Probamo - nova kafana na beogradnocu.com.

Vaš omiljeni portal pripremio vam je još jednu sjajnu kafanu koja će vam ulepšati noćni provod.

Nova kafana ’Aj’ Da Probamo se nalazi u srcu Senjaka, u malom ušuškanom prostoru, sa kariranim stolnjacima i drvenim klupama i stolicama. Pravi boemski ambijent i autentična kafanska atmosferu, čini ovu kafanicu veoma posebnom i neponovljivom. Dođite da je probate i uverite o kakvoj atmosferi je reč.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana ’Aj’ Da Probamo

Ovde će vas dočekati ljubazni domaćini već na samom ulazu kafanice i akustični tamburaši svakog petka i subote. Kafana ’Aj’ Da Probamo nudi raznovrstan muzički repertoar koji je usmeren ka folk-u i starogradskoj muzici, ali muzičke želje gostiju bendovi veoma rado ispunjavaju.

Zato, ne propustite svečano otvaranje kafanice ’Aj’ Da Probamo u petak 17. januara, već dođite da zajedno probamo da uživamo u čarima ovog boemskog mesta i jednostavno slavimo život. Jer, svaki dan je dobar za neko slavlje, zar ne?! Narednog dana, u subotu 18. januara, u kafani ’Aj’ Da Probamo sviraće vam Akusticni trio koji itekako pravi atmosferu za pamćenje! Menadžment kafane vas zato poziva da - dodjete da ludujemo zajedno!

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana ’Aj’ Da Probamo

Pozitivna energija gostiju kafanice ’Aj’ Da Probamo, uvek raspoloženih za pesmu i dobar provod, sjajan tamburaški orkestar i topla atmosfera, nateraće vas da se potpuno opustite i uživate u noćnom provodu do ranih jutarnjih časova. Kafana ’Aj’ Da Probamo prima vise od 100 gostiju, a cene su i više nego povoljne, tako da ne morate da brinete o svom novčaniku, jer se neće istanjiti.

Rezervacije su obavezne zbog velike potražnje, zato rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u čarima kafanskog provoda u Beogradu. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafanici ’Aj’ Da Probamo. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

’Aj’ Da Probamo da budemo drugačiji, aj' da probamo da budemo veseliji!

 

beogradnocu.com