vesti

Aj da probamo i ovog vikenda.

Ukoliko još niste isprobali kafanu ’Aj’ Da Probamo, ovaj vikend je pravo vreme za to. Naime, pored svih pogodnosti kojima se još na samom otvaranju kafana ’Aj’ Da Probamo izdvojila iz velike prestoničke ponude mesta za izlaske, ovog petka i subote očekuje vas još veći spektakl.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Svi oni koji svoje poverenje budu ukazali kafani ’Aj’ Da Probamo moći će da se provode uz najbolje starogradske i najbolje narodne numere, koje zadovoljavaju visoki kvalitet. Akustični tamburaši probudiće sve vaše emocije i garantovano vam obezbediti idealan provod.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Podsećamo da je novootvorena kafana 'Aj' Da Probamo je prelepo uređena, u dizajniranju elemenata koji se u njoj nalaze spava čista duša i najlepše note pravih kafanskih pesama koje su nepresušno blago kafanskog prvoda u Beogradu posebno onog koji je za vas upriličen u kafani 'Aj' Da Probamo. Moći ćete zaista fantastično da se provedete uz dobru i kvalitetnu pesmu, ljubazno osoblje i raspoložene goste sa susednih stolova, koji su spremni da vam nakon par pića postanu prijatelj ili kum. Ovo je mesto za sve prave boeme, pa ’Aj’ Da Probamo.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Zato, ne propustite i vi da probate da se odlično zabavite i svratite do novootvorene kafane ’Aj’ Da Probamo. Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u novootvorenoj kafani, koja ozbiljno preti da postane jedna od najtraženijih u prestonici.

Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta. A pored vesti i informacija koje se tičnu noćnog života Beograda, i provoda generalno, vaš omiljeni beogradnocu.com prenosi vam i dokaze najboljeg provoda. Pogledajte našu galeriju i uživajte u najistaknutijim momentima provoda.

 

beogradnocu.com