vesti

Aj da uživamo.

Petak i subota u kafani ‘Aj’ Da Probamo definitivno će biti u znaku starogradskih nota i prelepih emocija. Za sve ljubitelje prelepih zvuka tambura ovo je idealan vikend, jer vas upravo u kafani ‘Aj’ Da Probamo očekuju izvanredni akustični tamburaši, koji na veoma jedinstven način izvode sve vaše omiljene numere, ali i one koje obožavate, ali ste ih zaboravili.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Svi oni koji svoje poverenje budu ukazali kafani ’Aj’ Da Probamo ovog petka 7. februara i subote 8. moći će da se provode uz najbolje starogradske i najbolje narodne numere, koje zadovoljavaju visoki kvalitet, a istovremeno bude sva vaša čula. Akustični tamburaši probudiće sve vaše emocije i garantovano vam obezbediti idealan provod, koji ćete dugo prepričavati.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Podsećamo da je novootvorena kafana 'Aj' Da Probamo prelepo uređena, u dizajniranju elemenata koji se u njoj nalaze spava čista duša i najlepše note pravih kafanskih pesama koje su nepresušno blago kafanskog prvoda u Beogradu posebno onog koji je za vas upriličen u kafani 'Aj' Da Probamo. Moći ćete zaista fantastično da se provedete uz dobru i kvalitetnu pesmu, ljubazno osoblje i raspoložene goste sa susednih stolova, koji su spremni da vam nakon par pića postanu prijatelj ili kum. Ovo je mesto za sve prave boeme.

Zato, ne propustite i vi da probate da se odlično zabavite i svratite do novootvorene kafane ’Aj’ Da Probamo. Uživajte uz najspektakularnije prestoničke žurke, i rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u novootvorenoj kafani, koja ozbiljno preti da postane jedna od najtraženijih u prestonici. Podsećamo i da su rezervacije besplatne, ali obavezne.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta. A pored vesti i informacija koje se tičnu noćnog života Beograda, i provoda generalno, vaš omiljeni beogradnocu.com prenosi vam i dokaze najboljeg provoda. Pogledajte našu galeriju i uživajte u najistaknutijim momentima provoda.

 

beogradnocu.com