vesti

Aj' živeli.

Kafana 'Aj' Da Probamo je naprosto kao preporučena za svaku probu ludog kafankog provoda i svi koji su probali, trajno su oduševljeni. Akustični Tamburaši petkom pravi su šlag na slatkiš vaših jedva dočekanih kafanskih noći. U kafana 'Aj' Da Probamo svaki petak je idelan uvod u predvorje vaše idelane zabave, koja će vas posuti magičnim taktovima najlepših pesama koje su vanvremenske. Kafana 'Aj' Da Probamo brine za sve vaše trenutke, one koji se lako urežu u sećanje, a koji se uz Akustične Tamburaše lako izruče na kafanski sto, kada ste u najboljem štimungu.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Kafana 'Aj' Da Probamo je najbolje rešenje za sve vas, ona vam pruža zabavu o kojoj ste do sada samo mogli da maštate, zabavu koja je savršena u svim svojim obličjima i koja čarobno zna da pogodi žicu vašeg sevdaha. Kafana 'Aj' Da Probamo zna šta je najbolji provod, provod koji je dostojan samo vas - svojih najboljih i najdražih gostiju. Svaki deo kafane 'Aj' Da Probamo osmišljen je u duhu i ritmu vašeg srca i zato se zavukla sa leve strane vaših omiljenih provoda, a samo kafanu 'Aj' Da Probamo mnogo ste zavoleli, jer je savršena u svemu što vam pruža. Akustični Tamburaši svoju magiju pretaču i u subotu, nema onog ko ne voli bar neku tamburašku pesmu, a u kafani 'Aj' Da Probamo svaka pesma postaje pesma vašeg života, ona prava i jedina, zbog koje se posebno osećate čim je zapevate. Svako piće uz tamburaše ima neku posebnu ljupkost, svaka čaša je kapljica najlepših noći koja sa kafanom 'Aj' Da Probamo postaje i draža i lepša.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Kafana 'Aj' Da Probamo je i sama kao tamburica, sa kojom ako umete da rukujete, nežno, a opet znalački kao finalni proizvod dobićete najlepše moguće zvuke u kojima spavaju na hiljade ljubavnih priča i neraskidive niti najlepših prijateljstava, onih koji imaju snagu kojima ni vreme ni nevremene ne mogu ništa, tako je i sa kafanom 'Aj' Da Probamo, kad jednom uđete u nju ona će biti vaš jedini izbor za ceo život.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

U kafani 'Aj' Da Probamo probaćete sve o čemu ste ikada maštali za kafanskim stolom i taj luksuzni doživljaj vam je ovde zagarantovan, treba samo da izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I mi volimo kada naši fotoreporeti zabeleže sve probe vašeg kafanskog hedonizma u kafani 'Aj' Da Probamo, slobodno probajte i ovog vikenda, bićemo tu da podržimo sve vaše kafanske radosti.

 

beogradnocu.com