Najave, Staro Drvce, vesti

Ajmo u život.

U kafani Staro Drvce, provodi su najluđi u gradu. Najlepše devojke i najzgodniji momci ovde se vesele uz najbolju muziku i najatraktivnije pevačice koje celu kafanu dižu na noge.

Kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Sedam dana u nedelji, u kafani Staro Drvce  je totalna ludnica, a Aca Bend i Nina Vučetić, koji će vam prirediti ćuskavac za pamćenje. Pesmu za sve ukuse utorkom nude Drvce Bend, Marijana Josić i Vlada Nikolić, a i celu kafanu sredom će razdrmati Drvce Bend, Vlada Nikolić i Tanja Živković. Kafana Staro Drvce je u isto vreme i boemsko i meračko mesto, ali i idealna luka za one koji vole da čuju dobar pop.

Kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Tako u četvrtak svi koji su željni najbolje zabave treba da se upute u kafanu Staro Drvce gde vas čeka sjajni zabavljač Boban Radosavljević Rođen Loš. A kada dođe vikend u kafani Staro Drvce počinje merak do zore, obećavamo da nećete sesti do zadnje pesme. U petak i subotu za to će se postarati Drvce Bend, Nenad Radovanović, Nina Vučetić i Dejana Marinković,  a u nedelju Drvce bend, Nenad Radovanović, Marijana Josić i Dejana Marinković.

Kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

U kafani Staro Drvce vas čekaju najluđe noći. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com