Na Vodi Kafana, Poznati, vesti

Aki Marković svoj novi singl predstavio u velikom stilu.

Sinoć je u Na Vodi Kafana održana promocija singla "Ona mi fali" Andrije Akija Markovića. Tom prilikom je uz pratnju Majami benda mladi pevač otpevao nekoliko svojih pesama.

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Na Vodi Kafana

Akija su sinoć podržali autori pesme Gordana Gvozdenović i Pavle Radulović, kao i njegove kolege sa Farme, pevači Jelena Jovanović, Miki Mećava i Vajs, kao i Marko Šabanović i mnogi drugi, a svakako mu je najdaža podrška bila njegova Ružica Veljković, koja je za beogradnocu.com rekla kako u svemu podržava svog Akija i kako se nada da će ovaj singl postati veliki hit.

AKI

Fotografisano u Na Vodi Kafana

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Na Vodi Kafana

Inače Ružica koja se bavi modelingom, podelila je sa nama da joj ni malo ne smetaju obožavateljke koje saleću Akija na nastupima, jer ona ima maksimalno poverenje u svog dečka. Akiju je inače 24.6. bio rođendan, što je bio još jedan razlog da se slavi. Od ekipe Na Vodi Kafana pevač je na dar dobio Tiruriru tortu kao mali znak pažnje za rođendan.

MARKO SABANOVIC

Fotografisano u Na Vodi Kafana

Marković je blistao na promociji, a u pauzi je podelio sa nama svoje utiske. Kako kaže veoma je zadovoljan kako je publika prihvatila ovu novu pesmu kako kod nas, tako i u dijaspori. Kaže da iako ima dosta obaveza, nastoji da izbalansira svoj život na najbolji mogući način da privatnost ne bi mnogo trpela.

NOVINARKA TV PINK

Fotografisano u Na Vodi Kafana

Pomenuo je i učešće u reality show peogramu "Farma" posle kojeg je kako ocenjuje njegova karijera krenula uzlaznom putanjom jer su ljudi zaista shvatili ko je on i čemu teži. Perspektivni Marković tvrdi da ga loši komentari na koje neminovno nailazi ne pogađaju i da samo mogu biti vetar u leđa da još više radi na sebi i bude bolji. U skladu sa tim Aki nam je rekao da u budućnosti sebe vidi kao uspešnog pevača koji ima mnogo toga da pruži svojoj publici i da otkrije i neke svoje nove talante, jer kako reče " Od mene može svašta da se očekuje".

JELENA JOVANOVIC

Fotografisano u Na Vodi Kafana

Nismo odoleli, a da ne popričamo sa Akijevim kolegama koje su došle da podrže ovu promociju i koje su sa velikim ushićenjem pristale da podele svoje utiske o singlu sa nama. Miki Mećava u svom prepoznatljivom fazonu starog šmekera, prvi je stigao na promociju i rekao kako je oduševljen što je Aki konačno snimio nešto što je u njegovom fazonu i u šta veruje da će publika zavoleti, ujedno je podelio sa nama da mnogo očekuje od Akija jer je on veoma darovit pevač i tek će u publika imati prilike da čuje za njegove talente. Među kolegama koje su Akiju pružile podršku našao se i Vajs koji je takođe oduševljen Akijevim singlom, kako kaže reč je o modernoj pesmi, koja tematski potpuno priliči Akiju. Podelio je sa nama da mu se veoma dopao tekst i dodao kroz smeh "Još samo da saznamo koja mu fali". Vajs je istakao kako mu je veoma drago što je nakon "Farme" nastavio da se druži sa Akijem, kojeg je okarakterisao kao kvalitetnog momka, koji ima mnogo toga da pruži publici. Među najzapaženijim gostima je svakako bila pevačica Jelena Jovanović koja je kao i uvek blistala. O Akijevom novom singlu imala je samo reči hvale, istakla je da se nada da će Andrija nastaviti da snima pesme u ovom fazonu.

10428137_471416679662298_5260723308334752381_o (1)

Fotografisano u Na Vodi Kafana

Inače, Aki svakog petka nastupa u Na Vodi kafana, a koliko dobru atmosferu pravi govori u prilog činjenica da se za njegove nastupe mnogo ranije rezeviše. Zato svratite večeras da se provedete kao nikada u životu, mi ćemo biti tu vas "ovekovečimo" u najboljem izdanju!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com