Kasina Bar, vesti

Ako ste željni dobre svirke ovo je mesto za vas.

Kasina je mesto sa tradicijom kvalitetne zabave zabave u kojoj uživaju poklonici dobrih pop/rock svirki. Sutra u klubu Kasina čeka vas fenomenalna zabava uz nikad bolji Loco bend koji stvara vibracije koje su samo pozitivne i primamljive za sve ljubitelje noćnog života.

U sredu u Kasini sa vama je sjajni Željko Vasić od ''Zanjiši kukovima'' do svih fenomenalnih numera koje čine sjajno klupsko veče u sredu će vam biti u ponudi samo ono najbolje, uz sjajan Željkov vokal koji iz dana u dan pokazuje svoj raskošni talenat koji je vredan divljenja i pažnje.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je mesto za sve istinske klabere, ovde zabava poprima dimenzije koje poseduju snažnu moć transformacije i zabava je toliko bogata i raznolika da će svako pronaći svoj deo večeri i istinski uživati u najpopularnijem klubu u gradu.

Četvrtak je dan za neprevaziđeni Lexington Bend koji je na velika vrata vratio fantastične pop note koje svi vole. Uz odličan Lexington Bend vaš provod će biti bomba dobrih vibracija i uvek idelan izbor za provod sa dragim licima u klubu svetskog izgleda, kakav je klub Kasina.

klub Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

U petak ćete se provoditi uz Magla Bend, zanimljiv naziv za muzički spoj koji je fantastičan i čije izvedbe su vrhuske i zanimljive, a u prostoru kluba Kasina sve to izgleda za stepenik bolje i kvalitetnije.

U subotu vas u klubu Kasina čeka Vesko Vučković koji će vas oduševiti svojim pevačkim umećem, biće vam ludo, veselo i nezaboravno, jer tako je u uvek sa majstorima dobre zabave koji stoje iza najpopularnijeg kluba u gradu, a to je vaš omiljeni klub Kasina.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je klub svetskog kalibra, koji za vas uvek donosi samo najbolji provod. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com