Konoba Akustik, vesti

Akustična čarolija - kafana Konoba Akustik.

Kafana Konoba Akustik odiše duhom etno stila u koji su se uselile nezaboravne boemske noći prestonice. Ova prestonička kraljica dobrog provoda sedam dana u nedelji misli na sve vas i svojim brižljivo odabranim programom, sjajnom hranom i fantastičnom kartom pića čeka sve putnike namernike.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Topli izgled i domaćinska atmosfera su ogledalo kafane Konoba Akustik, koja će vas svojom vrhunskom uslugom razmaziti i od vas napraviti hedoniste, jer prema najboljem niko ne ostaje ravnodušan. Ne smemo zaboraviti da je kafana jedna od naših najznačajnijih institucija, u njoj su se sklapali brakovi, dogovarali najznačajniji državnički poslovi, ali su tu na karirarinim stolnjacima i violinom na uvce nastale i naše najlepše pesme. Upravo taj duh za kojim smo svi po malo nostalgični živi u kafani Konoba Akustik.

Danas u ovom prelepom prostoru u kom se osećate kao da ste kod kuće nastupa Trio 357 Bend, u pitanju su akustični tamburaši koji svojim repertoarom bude stari Beograd i garantuju fantastičan provod o kojem se priča.
Kafana Konoba Akustik brine o svim svojim gostima i njihovim afinitetima, te tako u utorak u duhu fenomenalne i usijane atmosfere čekaju vas Aca i Violina, poštovaocima noćnog života već dobro poznati akustični tamburaši koji sa takvom lakoćom zavode srca da se kada oni nastupaju uvek traži čašica više.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Sreda je u kafani Konoba Akustik rezervisana za Naš Način Bend , vesele momke koji vam neće dati da sednete ni na minut, pesma i veselje imperativ su ovog harizmatičnog benda. Četvrtak je rezervisan za Akustik bend trio, gitara, harmonika, kontrabas koji će vas svojim odabirom pesama zavesti čim zakucate na vrata kafane Konoba Akustik.  Petkom i subotom vas očekuje omiljeni Naš način bend koji su ovoga puta za sve ljubitelje dobrog provoda ozvučeni uz sjajan repertoar prijateljske cene, fenomenalnu hranu, kafana Konoba Akustik je prava adresa na koju treba da se uputite za vikend.

Osvedočeni nosioci dobrog provoda, raspoloženja koje ne pada još jedan su razlog da za sjajan provod i opuštanje odaberete baš kafanu Konoba Akustik. Kao zagrevanje pred početak radne nedelje svoje žice štima trio Akustik bend koji se zavoli već na prvo slušanje. Nedelja je dan kada će ova fenomenalna trojka svojom muzičkom izvedbom zaseniti svakog ko se uputi ka kafani Konoba Akustik.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Žice muzičara kafana Konoba Akustik dirnuće vas na prvo slušanje. Zato krenite put dobrog provoda i zavirite u ponovo oživele boemske ljubavi, pesme i nezaboravne pijane noći jer kafana Konoba Akustik svojim notama beleži vaše najdivnije uspomene.

Da ne biste propustili najbolji boemski provod u Beogradu, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com