Tri Kuma Debela, vesti

Akustično veče uz Tri Kuma Debela.

U sredu 4. decembra u u kafani Tri Kuma Debela očekuje vas fenomenalno akustično veče uz Dragana Nikolića Gagu. Moći ćete da uživate uz pristupačne cene pića, prelepu muziku za dušu i najlepše devojke. Za sve prave boeme kafana Tri Kuma Debela u srcu Gardoša u Zemunu pravi je izbor.

Kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Dragan Nikolić Gaga učiniće da vaša sreda u kafani Tri Kuma Debela bude zaista nezaboravna. Ovaj šarmantni pevač vrlo lako prepozna strukturu publike i uvek uspeva da joj se prilagodi, a samim tim pogodi tamo gde treba. Uz puno emocija, dobrog pića i sjajnog raspoloženja, očekujte pravi spektakl u kafani Tri Kuma Debela.

Kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

I nakon Gagine akustične večeri u kafani Tri Kuma Debela očekuje vas izvanredan provod. U četvrtak 5. decembra jedino se u ovoj kafani možete provoditi uz najiskrenije pesme ciganskih svirača. Veče ciganskih svirača svake nedelje je izuzetno posećeno, a atmosfera uvek maksimalno dobra. U petak vas očekuje satav Samo Za Nju, a u subotu će se sa vama provoditi ozvučeni tamburaši.

Kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Da ne biste propustili provod u kafani Tri Kuma Debela, rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Tri Kuma Debela možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com