Kod Glumca, Najave, vesti

Akustik bend i provod za dušu Kod Glumca.

Večeras, 29. oktobra, kao i svake srede, očekuje vas fenomenalno veče u jedinstvenoj kafani Kod Glumca. Spremite se za čuveni Akustik bend! Uživaćete u spektaklu i punom zvuku uz dve gitare, bubanj, klarinet i harmoniku. Provod ne staje ni tokom nedelje, pa će vas tako u četvrtak zabavljati Milan Dinčić Dinča i Tijana Stojić.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Žurku nastavljamo i u petak, 31. oktobra, kada su na repertoaru kafane Bekrijske noći i nastup Milene Novaković, Nine Đumić i Nikole Bjelogrlića. Subota je veče samo za za prave boeme i atmosferu za koju će biti zaduženi Miloš Trninić i Ivana Milić.  A u nedelju specijalno gostovanje Kod GlumcaMirza Selimović i Miloš Vujanović -  jedan je pobednik serijala Zvezde Granda 2014, a drugi finalista. Ekskluzivno u Srbiji samo Kod Glumca.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada, i to u kafani Kod Glumca! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

 

beogradnocu.com