Stara Pesma, vesti

Aleksandra Bursać i Miloš Brkić u kafani Stara Pesma.

Iz kafane Stara Pesma vam poručuju da dođete u uživate u fenomenalnom provodu ove večeri. Večeras nikako ne propustite da čujete uživo Aleksandru Bursać i Miloša Brkića u kafani Stara Pesma.

Ovaj duo će vas svojim glasom oboriti s nogu. Oni će vas zagrejati i pripremiti za prolećno buđenje koje nam je pred vratima. Iskoristite ove divne i tople večeri i dođite u kafanu Stara Pesma da čujete zašto svi prepričavaju svoje doživljaje na ovom mestu.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

U kafanu Stara Pesma možete doći kad god ste željni dobrog provoda i druženja, jer uvek vlada veoma pozitivno raspoloženje. Iz ove kafane ističu da se mogu pohvaliti najlepšim ženama, najboljim vinom i rakijom, tamburašima i istinskim merakom. Dođite da proverite.

Dobra muzika, lepe žene, divni momci, niske cene – jer kafana Stara Pesma radi samo zbog vas! U ovoj kafani možete uživati, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku. Provod u Staroj Pesmi, odnosno cene pića su duplo jeftinije od klubova.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma brzinom svetlosti je postala sinonim za druženje i odličan provod, a goste će sutra zabavljati Milan Mitrović kao i veliki broj njegovih kolega. Petak je rezrvisan za Miloša Trninića i Kristinu Kuzmanovsku, dok je subotom na repertoaru Nikola Džoni Jakovljević i Workersi.

Večeras će vas Aleksandra i Miloš, kao i naravno kafana Stara Pesma ugostiti kao nikad do sad. Sasvim je sigurno, doprineće još boljoj atmosferi u ovoj najboljoj srpskoj kafani.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Rezervacije za večeras kao i za sva dešavanja u kafani Stara Pesma možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com