Složna Braća, vesti

Aleksandra Dabić pokidala Složnu Braću.

Složna Braća je kafana u koju vrlo rado odlazite, a sinoć je na ovom vama dragom mestu zaista bilo fantastično. Za fenomenenalnu atmosferu potrudila se mlada i atraktivna pevačica Aleksandra Dabić. Aleksandru Dabić publika pamti još iz takmičenja za Prvi glas Srbije, gde je ostavila više nego savršen utisak, njen repertoar je veoma bogat od domaće zabavne, preko narodne i strane, Aleksandra odlično vlada različitim žanrovima što se sinoć u kafani Složna Braća pokazalo kao dobitna karta. U kafani Složna Braća se sinoć igralo i pevalo do zore, sve je bilo savršeno i svi su bili više nego sjajno raspoloženi.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća je pravo kafansko otrkovenje, repertoar je odličan, a cene boemske, ovde se uvek slavi uz najlepša pića i svaki je dan veličanstven, tako je bilo i sinoć kad vam je čari kafane demonstrirala na svoj način sjajna Aleksandra Dabić, čiji talenat će tek doći do izražaja, jer ona ne samo da odlično peva, nego je i pravi majstor za show. Kafana Složna Braća se uvek veseli složno, ona vam daruje prave pravcate kafanske vrednosti i provode koji žive i iza kulisa.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća ima odličan enterijer, ovi kameni zidovi kriju mnoge ne prospavane noći, koje ožive svaki put kada dođete da se proveselite. Kafana Složna Braća je raspevana, vrcava, prava varoška kafana o kojoj će se tek čuti. Večeras u ovoj sjajnoj kafani nastupa fantastični Naš Način Bend, ne propustite priliku da ovom provodu dodate i malo vašeg načina.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća je mesto na kom ćete se osećati savršeno, mesto na kom će vam se svaka pesma i svaka ispijena čaša urezati u pamćenje. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Nama kafana Složna Braća istinski odgovara, što možete razotkriti i u našoj galeriji fotografija koja će vas navesti da na vaš način zapevate baš u kafani Složna Braća.

 

beogradnocu.com