Složna Braća, vesti

Aleksandra Dabić u kafani Složna Braća.

Na kraju svega, kad bolje razmislimo, najbitnije je da smo veseli ali i složni. E pa, upravo je tako u kafani Složna Braća gde vrhunski provod nikad ne izostaje i gde se svi gosti redovno vraćaju. Ovde ćete, uz sjajnu muziku, uslugu, ali i redovne promocije pića definitivni uživati!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

U utorak, 11. februara u kafani Složna Braća, zabavljaće vas fenomenalni Dobri Sin Bane. A u sredu 12. februara, vaš domaćin biće Aleksandra Dabić koja pravi neponovljivu boemsku atmosferu.  Aleksandru je publika zavolela pri samoj pojavi u muzičkom takmičenju Prvi Glas Srbije, zbog fantastičnog glasa i sposobnosti da podjednako dobro peva sve muzičke žanrove. Čak je i žiri bio na njenoj strani tokom takmičenja, ali ona ipak nije prošla u finale.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Od malih nogu, Aleksandra je pokazala talenat za muziku i pevala je na svim školskim manifestacijama. Od 2008. godine, aktivno peva sa bendovima i nastupa u klubovima u Beogradu, najčesće u Grockoj, Smederevu, Beogradu. Učestvovala je na takmičenjima u pevanju na televiziji što joj je pomoglo da stekne poznanstva sa muzičarima i iskustvo pred kamerama, samim tim obogaćuje vremenom i repertoar. Peva stranu, domaću muziku, narodnu i zabavnu.

Sluša različite žanrove i uživa u svom poslu. Polako, ali sigurno gradi karijeru uz pomoć prijatelja i porodice koji joj pružaju neizmernu podršku. Ne propustite da čujete ovu mladu umetnicu, ali i da uživate u sjajnoj promociji rakija u utorak i sredu kada su na ceni od samo 99 dinara.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Četvrtak u kafani Složna Braća, rezervisan je za Bend Naš način, dok vas u petak očekuje Bum Bum Bend i najbolja starogradska muzika. Šarmantni Nikola Vasović, kao i uvek, svoj nastup održaće u subotu 15. februara. Njemu će se na sceni pridružiti i Tara Preda.

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u Složnoj Braći možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog portala i vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com