River, vesti

Allegro Band na splavu River.

Svake srede neka od zvezda sa domaćeg estradnog neba zabavlja goste splava River. Sa najposećenijeg splava ispod Brankovog mosta svake srede se čuje vrhunska domaća muzika koju priređuje neko od gostiju iznenađenja. Večerašnji gost iznenađenja jeste sve popularniji sastav, Allegro Band!

Ovaj bend, pored odličnih pesama od kojih se kao jedna od najslušanijih izdvaja pesma koju su objavili 2012. godine „Neka ide život“, ima svoj adut, talentovanu pevačicu Slađanu Vujičić. Slađana Vujičić jedna je od najlepših pevačica na estradi što pokazuje svojim šarmom i vaspitanjem, stavljajući u prvi plan upravo ove kvalitete, a ne fizički izgled, na kome joj mnogi mogu pozavideti.

Upravo je taj šarm, kao i neosporan muzički talenati, Slađana pokazala u najnovijem duetu i pesmi iz 2013. godine koji je snimila sa popularnim Adilom „Život bez tebe i ne živim“. Ovaj duet je veoma brzo postao veliki hit koji se sluša u celoj Srbiji, ali i van njenih granica. Taj duet, kao i mnoge druge njihove, ali i hitove njihovih kolega koji se nalaze n repertoaru Allegro Band-a, moći ćete da slušate večeras ako dođete na  splav River.

river

Slikano na Splav River

Očekuju vas igračice, odlično piće, usluga i naravno veliki broj lepih mladih ljudi koji znaju da ne moraju da čekaju vikend kako bi u prestoničkim klubovima uživali u letnjim žurkama. Noćni provd u Beogradu je jedan od turističkih aduta Srbije i zato nemojte da propustite da u sred nedelje doživite nezaboravno veče na  splavu River uz Allegro Band.

river

Slikano na  Splav River

Sajt  beogradnocu.com fotografisaće ovu žurku kao i mnoge druge koje su se održale prethodnih nedelja kada je splav River ugostio Natašu Bekvalac, Sašu Kovačevića i mnoge druge. Pogledajte našu galeriju slika i znaćete zašto treba da dođete večeras na  splav River.

S obzirom na to da vlada veliko interesovanje, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na dva načina, putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44  ili Online.

 

beogradnocu.com