Time Out, vesti

Allegro Band u klubu Time Out.

U četvrtak 22. avgusta u popularnom prestoničkom klubu Time Out nastupiće izuzetno traženi sastav Allegro Band. Ono što svakako neće izostati jeste pozitivna energija, veoma kvalitetna muzika, i dobro raspoloženje, koje uvek vlada u beogradskom klubu Time Out.

Za sve one koji vole dobre žive svirke, idealan izbor ovog četvrtka je Time Out i Allegro bend. “Imendan”, “Neka ide život”, “Živim za to”, “Kao da nema me” ali i hit duet sa Adilom Maksutovićem, pesma “Život bez tebe ne živim”, samo su neke od pesama koje će se ovog četvrtka naći na muzičkom repertoaru Allegro Band-a, i držati publiku na nogama do ranih jutarnjih časova.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Klub Time Out već dugo nudi standardno dobar provod i mesto je gde se možete uvek provesti, nezavisno od toga koji je dan u nedelji. Ovog petka u klubu Time Out možete uživati uz atraktivnu Marinu Tadić i Acka, dok je subota 24. avgust rezervisana za Tribal Band i Biljanu Pečić. Prelepa Mia Borisavljević, koja će nastupati sa Bojanom Grujićem, ulepšaće vam nedelju, a u utorak je na repertoaru RnB Shufflin.

Klub Time Out jedno je od omiljenih lokacija naših fotografa, pa zbog toga u našoj galeriji možete pogledati dosta fotografija iz ovog fantastičnog kluba. Vaše nezaboravne momente noćnog provoda portal beogradnocu.com beležiće i dalje.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Allegro Band svakako predstavlja jedan od najboljih načina da provedete ovaj četvrtak. Da biste rezervisali svoje mesto u klubu Time Out, za ovo ili bilo koje drugo dešavanje, dovoljno je da pozovete broj našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili da svoje uživanje obezbedite Online.

 

beogradnocu.com