Time Out, vesti

Allegro Band u klubu Time Out.

U četvrtak 22. avgusta u popularnom prestoničkom klubu Time Out nastupiće izuzetno traženi sastav Allegro Band. Ono što svakako neće izostati jeste pozitivna energija, veoma kvalitetna muzika, i dobro raspoloženje, koje uvek vlada u beogradskom klubu Time Out.

Za sve one koji vole dobre žive svirke, idealan izbor ovog četvrtka je Time Out i Allegro bend. “Imendan”, “Neka ide život”, “Živim za to”, “Kao da nema me” ali i hit duet sa Adilom Maksutovićem, pesma “Život bez tebe ne živim”, samo su neke od pesama koje će se ovog četvrtka naći na muzičkom repertoaru Allegro Band-a, i držati publiku na nogama do ranih jutarnjih časova.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Klub Time Out već dugo nudi standardno dobar provod i mesto je gde se možete uvek provesti, nezavisno od toga koji je dan u nedelji. Ovog petka u klubu Time Out možete uživati uz atraktivnu Marinu Tadić i Acka, dok je subota 24. avgust rezervisana za Tribal Band i Biljanu Pečić. Prelepa Mia Borisavljević, koja će nastupati sa Bojanom Grujićem, ulepšaće vam nedelju, a u utorak je na repertoaru RnB Shufflin.

Klub Time Out jedno je od omiljenih lokacija naših fotografa, pa zbog toga u našoj galeriji možete pogledati dosta fotografija iz ovog fantastičnog kluba. Vaše nezaboravne momente noćnog provoda portal beogradnocu.com beležiće i dalje.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Allegro Band svakako predstavlja jedan od najboljih načina da provedete ovaj četvrtak. Da biste rezervisali svoje mesto u klubu Time Out, za ovo ili bilo koje drugo dešavanje, dovoljno je da pozovete broj našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili da svoje uživanje obezbedite Online.

 

beogradnocu.com

Komentari - Allegro Band u klubu Time Out