Hodač, vesti

Amerikanac Ron peva srpske “narodnjake” u kafani Hodač.

Ako ste bili sinoć na rođendanu  kafane Hodač mogli ste da doživite pravi spektakl. Tim povodom kafana Hodač je  pripremila mnoga iznenađenja za svoje drage goste. Prava boemska atmosfera kakva nikad ne izostaje u ovoj kafani, bila je i sinoć. Negujući narodnu tradiciju, dok vas Tozovac, Miroslav Ilić, Zvonko Bogdan i Toma Zdravković posmatraju sa zida, u Hodaču su se upravo pevale i njihove pesme.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Da bi zabava bila još bolja, specijalan gost kafane Hodač bio je Ron, simpatični Amerikanac poznat javnosti po srpskim narodnim pesama koje peva, a posebno po numeri Tome Zdravkovića “Dotak’o sam dno života” koja je hit na YouTube.

Ron je pre nekoliko godina posetio Srbiju i kako kaže, zaljubio se u našu zemlju.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

- Bio sam u Srbiji pre nekoliko godina i prosto sam se zaljubio u tu zemlju. Zavoleo sam sve vezano za nju, ljude, kulturu, hranu, a posebno muziku. Naučio sam nekoliko srpskih pesama i odlučio da vam otpevam - kaže na početku video snimka ovaj tamnoputi mladić, pored kojeg sedi njegov prijatelj Junus Liriboza i prati ga sa gitarom.

Ron iz Los Angelesa postao je prava internet senzacija sa legendarnim hitom Tome Zdravkovića “Dotak’o sam dno života”. Tako je svojim fanovima u kafani Hodač priredio nezaboravno veče, iskazujući kroz Tomine, Šabanove i pesme ostalih naših majstora, ljubav prema Srbiji i srpskoj muzici.  Nakon jednog snimka na YouTube, krenuli su da se nižu i ostali poput Šabana Šaulića - “Nema ništa majko od tvog veselja”. Ron je izgleda dosta dobro savladao srpski jezik, a ko se sinoć našao u Hodaču mogao je da se uveri u isto.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Fantastičan provod i rođendanska groznica tresla je čitavu kafanu Hodač, a gosti koji su se uverili su se u to šta je prava boemska žurka. Kafana Hodač je bila i darežljiva pa je tako na proslavi rođendana, svakoj rezervaciji poklonila šampanjac u ponoć.  Zato ne propustite veselje i večeras u kafani Hodač, jer vam specijalnu atmosferu obećavaju Ilija i Bogdan – duo koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Rezervacije za večeras, kao i svim ostalim danima u kafani Hodač, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija i rođendanske momente koje ste propustili.

 

beogradnocu.com