Jimmy's, vesti

Ana Bekuta večeras na splavu Jimmy's!

Folk zvezda Ana Bekuta održaće nastup na splavu Jimmy’s u četvrtak, 11. Jula. Znajući glasovne sposobnosti ove umetnice, ali i činjenicu da je svaka njena pesma hit, spektakl na splavu je nezaobilazan.

Ana Bekuta je poznata po svojim fenomenalnim nastupima i nezaboravnoj atmosferi koju napravi gde god da se pojavi. Njene numere su iskrene i pune emocija, zbog čega ih publika obožava. Na nastupu gosti će moći da čuju pesme sa aktuelnog albuma, koji je posvetila svom voljenom, ministru Milutinu Mrkonjiću, ali i njene stare, i dalje rado slušane hitove.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

S obzirom na to da su njenom nastupu u Sava centru prisustvovali  Dragan Živković Tozovac, Zlata Petrović, Lepa Lukić, Buba Miranović, Olja Karleuša, Vera Matović, Sanja Đorđević, Goca Lazarević i mnogi drugi, očekuje se da će veliki broj ljudi sa estrade ovaj četvrtak provesti upravo na splavu Jimmy’s.

Fotografije sa splava Jimmy’s možete pogledati u našoj galeriji. Portal beogradnocu.com nikada ne propušta najbolje žurke u gradu.

Rezervacije za ovaj četvrtak na splavu Jimmy’s, kao i za sva ostala dešavanja, možete izvršiti putem korisničkog  Call Centra 063 33 33 44  ili Online.

 

beogradnocu.com