Blaywatch, vesti

Ana Kokić na Blaywatch-u!

Ovaj petak će u našoj prestonici obeležiti nastup pevačice Ane Kokić na popularnom beogradskom splavu Blaywatch, na reci Savi. Očekujte neočekivano!

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ana je već spremna za celovečernji nastup, a kaže da je za svoju publiku pripremila i mnogo iznenađenja. Prema njenim rečima, svaki nastup je priča za sebe. Naravno, ova atraktivna mlada pevačica nikad ne otkriva šta publika može da očekuje, ali zato svima obećava sjajno veče i dobru atmosferu.

Ana Kokić je početkom leta objavila dve nove pesme, ,,Da li je ljubav sve to” i ,,Nije pametno”, koje su ubrzo postale veliki hit. Atraktivna plavuša zabaviće goste svojim, ali i hitovima mnogih kolega. Time će pevačica napraviti sjajan štimung, po čemu je već godinama poznata.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Podsetimo da je ova temperamentna pevačica, pre više od decenije, pevala u grupi ,,Energija”. Kao devojčurak, plave, kratke kose i tad je žario i palio publiku. Sada je prelepa majka dvoje dece i ima samostalnu karijeru.

Dakle, ako dođete večeras na splav Blaywatch očekuje vas fenomenalna atmosfera kakvu Ana Kokić pravi gde god da nastupa. Savetujemo vam da rezervišete svoje mesto na vreme, jer ova pevačica svaki put napuni lokal. Vaše rezervacije možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online.

 

beogradnocu.com