River, vesti

Ana Kokić na splavu River!

Na bini splava River kao i svake srede zasijaće još jedna zvezda. Večeras samo za goste ovog popularnog splava nastupiće Ana Kokić Rađen. Supruga našeg delfina Nikole Rađena uživa u svom poslu, što će još jednom pred beogradskom publikom pokazati večeras kada je na splavu River najavila žurku do zore.

Ana je nedavno objavila dve nove pesme " Da li je ljubav sve to" i "Nije pametno" koje su već postale pravi letnji hitovi. Jedina srpkinja koja se slikala za špansko izdanje časopisa "Maxim" vredno radi na snimanju novog albuma koji bi trebalo da izađe na proleće. Kako je najavila, prvi put će se oprobati kao kompozitor, a na novom albumu će se naći i nekoliko pesama čiji je upravo ona autor.

Ana je, takođe, u intervjuu za jedan domaći tabloid rekla da stavlja tačku na izjave o svom privatnom životu jer joj se iskrenost dosta puta obila o glavu. Ipak, njeni fanovi su srećom najviše zainteresovani za muziku, pa ih je lepa pevačica obradovala najavom da će leto uglavnom provesti radno a da na odmor planira da ode tek krajem avgusta ili čak u septembru do kada ima zakazane nastupe nekoliko puta nedeljno.

River

Fotografisano na Splav River

River

Fotografisano na Splav River

Predlažemo vam da rezervišete svoje mesto za nastup Ane Kokić, kada se na splavu River očekuje veliki broj ljudi. To možete da učinite Online preko  sajta beogradnocu.com, ili putem Call Centra 063 33 33 44.

Sajt beogradnocu.com je zabeležio atmosferu proteklih nekoliko nedelja na splavu River, pa pogledajte u našoj galeriji slika kako se gosti ovog popularnog splava provode sredom na "Večeri zvezda".

 

beogradnocu.com