Blaywatch, vesti

Ana Kokić napravila šou na splavu Blaywatch!

Lepa plavuša, Ana Kokić, napravila je prelepu atmosferu sinoć na splavu Blaywatch. Uživala je u pesmi i plesu koji su gosti ovog popularnog splava pratili sa oduševljenjem.

Ana se inače nedavno vratila sa odmora na koji je otputovala sa suprugom Nikolom Rađenom i ćerkicama Teom i Ninom. Par je najpre proveo nekoliko dana u Atini, gde je poznati vaterpolista živeo dok je trenirao u Grčkoj, nakon čega su svi zajedno otputovali u Tursku.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Nakon porodičnog opuštanja Ana se odmah vratila na posao i to na splav Blaywatch gde je sinoć nastupila. Već danas je otputovala u Leskovac na sledeći nastup, tako da njeni fanovi sada znaju da je bila ozbiljna kada je rekla da je  ovo leto rezervisala za rad punom parom.

Splav Blaywatch je za ovaj vikend zakazao odlične žurke. Tako vas večeras očekuje fenomenalno veče uz Marinu Tadić, Miloša Trninića i Acka. Nemojte da propustite ni nedelju na splavu Blaywatch kada se tradicionalno organizuje "Veče sportista", koje je jedno od najposećenijih večeri na ovom splavu. U nedelju će vas dočekati Ćemo i Ljupka Stević.

Proverite kako se provode Beograđani na jednom od najpopularnijih splavova u gradu u galeriji slika koju je napravio portal beogradnocu.com.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Rezevišete svoje mesto na vreme tako što ćete pozvati Call Centar portala beogradnocu.com na broj telefona 063 33 33 44 i ljubazno osoblje će učiniti sve da vam obezbedi savršen provod. Drugi način na koji možete da rezevišete svoje mesto jeste Online. Budite deo najboljeg noćnog provoda na Balkanu. Vidimo se na splavu Blaywatch!

beogradnocu.com