Angels, Poznati, vesti

Ana Nikolić nadmašila sebe: Otvorila novi klub Angels!

Srpska lepotica Ana Nikolić nedavno se nastanila u centar Beograda i to u umetničkoj četvrti Savamala. Taj deo grada poznat je po dobrom provodu, i s obzirom da su pevačici izlasci na dohvat ruke, rešila je da otvori klub Angels koji preti da postane apsolutni hit!

 klub Angels

Fotografisano u Klub Angels

Klub Angels, koji je Ana Nikolić otvorila sa svojim bratom Markom, podsećaće na klubove i stecišta svetskog jet set-a. Očekuje se vrhunski provod, a na sinoćnom otvaranju, Anine želje su se ispunile. Veliki broj ljudi došao je kako bi otkrio šta to novo pevačica ima da ponudi našem tržištu zabave i noćnog života.

 klub Angels

Fotografisano u Klub Angels

Među prisutnim poznatim gostima, bili su naravno, Ana Nikolic u društvu majke i brata, glumica Eva Ras, manekenka Gordana Radić, Vesna Zmijanac i Nikolija, Boki 13, Marijana Mateus, Bata Spasojević, Marko Kon, Emina Jahović, sin Zvezdana Terzića Kostadin. Da bi se uverili u vatrenu atmosferu koja je vladala sinoć u novootvorenom klubu Angels, pogledajte našu galeriju fotografija.

 klub Angels

Fotografisano u Klub Angels

U klubu Angels Angels sve će biti na strogom profesionalnom nivou, pa će vas tako zabavljati profesionalne balerine iz Pozorišta na Terazijama, razni poznati strani DJ-evi i mnogi drugi. Ne očekujte ništa manje, jer klub Angels nudi samo kvalitetan i svetski provod! Najzad, Beograd je dobio jednog anđela!

 klub Angels

Fotografisano u Klub Angels

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com