Poznati, Sevdah, vesti

Anastasija Ražnatović u provodu sa Terzićem.

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, svakodnevno koristi svoje profile na društvenim mrežama. I baš poput svih tinejdžerki najviše voli da postavlja svoje fotografije u iz noćnog provoda.

Da li je to neka dobra žurka iz kluba, ili kafana, nebitno, ali Anastasija itekako voli da se pohvali javnosti kako zna da uživa u dobrom društvu i na dobrom mestu. Ovog puta uživala je pod svetlima kafane Sevdah.

kafana Sevdah

Fotografisano u Kafana Sevdah

Upravo tako su fotoreporteri vašeg omiljenog portala beogradnocu.com zabeležili jedan “crveni osmeh” ćerke naše najpopularnije pevačice Svetlane Ražnatović. Naime, naš objektiv je zabeležio i omamljujući pogled momka sa kojim je Anastasija bila u društvu, a reč je o Kostadinu Terziću, najstarijem sinu Zvezdana Terzića, predsednika Zajednice superligaša i predsednik OFK Beograda.

Pogledajte kako su se drugari provodili u kafani Sevdah na Novom Beogradu protekle subote. Naravno, u komentarima ispod svih Anastasijinih fotografija nižu se komplimenti kako je lepa i liči na svoju majku, pa takvi komentari nisu izostali ni ovog puta.

kafana Sevdah

Fotografisano u Kafana Sevdah

I dok Anastasijin brat Veljko uživa gde god se pojavi, u zagrljaju svoje devojke a nedavno i verenice Maše Terzić, njegova sestra se dobro uklopila sa familijom svoje buduće snajke.

Dođite i vi da zavirite u pravo mesto za istinski sevdah i to u Sremskih Odreda 1. Svim vašim kafanskim noćima smeši se kafana Sevdah. Od četvrtka do nedelje na ovom fantastičnom okupljalištu neprevaziđene boemske baštine čekaju vas naštimani tamburaši koji vam donose duh starog Beograda kroz najlepše starogradske pesme koje veličaju snagu i značaj kafane.

kafana Sevdah

Fotografisano u Kafana Sevdah

Rezervišite vaše mesto u kafani Sevdah gde izlaze poznati, i gde je provod uvek najbolji! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44,063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com