vesti

Antipico Bend u restoranu Sunce.

Ukoliko želite da izađete u toku nedelje na mesto sa odličnom hranom i muzikom, restoran Sunce je pravi izbor. Izvanredan prestonički restoran u Dečanskoj ulici, u svojoj ponudi kombinuje tradionalnu domaću kuhinju i internacionalne specijalitete. Pored toga, pet dana u nedelji u restoranu Sunce se čuje muzika, a vaše uživanje je zagarantovano.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Večeras možete da se opustite u jednom od najpopularnijih klubskih bendova, Anticipo bend, dok će vas četvrtkom oraspoložiti Danijela Bend. Uz duo Miloša i Aleksande petak će postati vaš omiljeni dan za provod, a već sutradan možete doći sa prijateljima da čujete fenomenalni Balašević Tribute Bend i shvatite da “samo retki nađu retke”. U nedelju 1.decembra, nastupiće Marko i Aleksandra, koji će vam prirediti nezaboravno veče. Ne propustite!

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Svi specijaliteti kuhinje restorana Sunce zadovoljavaju apsolutno najistančanija gastronomska čula, a velika ponuda stranih i domaćih pića vrlo lako zagolica maštu svih gostiju. Iz bogate ponude posebno se izdvajaju kvalitetna vina, koja morate probati. Restoran Sunce postaće vaš deo svakodnevnice. Ovde ćete uvek biti maksimalno ispoštovani i usluženi onako kako zaslužujete.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U iščekivanju ovih sjajnih večeri, pogledajte našu galeriju i uverite se u vrhunski enterijer koji će upotpuniti vaše uživanje. Rezervacije za sva najavljena dešavanja, dnevna ili večernja, u restoranu Sunce možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i time omogućiti sebi i svojim prijateljima jedinstven provod. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

 

beogradnocu.com