Club 94, Najave, vesti

Club 94 ne zapostavlja svoje stalne posetioce i ljubitelje subotnjeg "Somebody call the Doctor!" serijala.

splav Club 94

  Fotografisano na Splav Club 94 

“Konstantnim osvežavanjem programa došli smo na ideju da u goste dovedemo vrlo uticajnog i takođe jako poznatog Austrijskog dj-a Dennes Deena, koji će nastupiti u subotu 05. septembra” - saopštavaju iz PR menadžmenta kluba.

splav Club 94

  Fotografisano na Splav Club 94 

Već više od 15 godina najuticajniji DJ i glavni krivac kada su najbolje žurke u Beču u pitanju, je Dennes Deen. Zvuk po kojim je Dennes prepoznatljiv je spinnin deep & sexy tech-house, a svakim nastupom on koristi svoju muziku da uđe u srca posetioca. Kako Dannes voli da kaže, on je individualni muzičar koji živi, voli i drži se svog “lajfstajla” 100% jer smatra da je to upravo onaj put kojim se stiže do velikih uspeha. Zato je trenutno i najangažovaniji DJ iz Austrije.

Pravo iz Beča, prenećemo fantastičnu zabavu i nezaboravan provod u Beograd na splavu Club 94.

splav Club 94

Fotografisano na Splav Club 94 

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

Splav Club 94

  Fotografisano na Splav Club 94 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com