vesti

Autentični biser Beograda - kafana Kolarac.

Kafana Kolarac je idealno mesto koje treba da posetite večeras i da uz tamburaše doživite najlepše priče. Ova predivna kafana, deo je meračke istorije prestonice, smeštena na Studentskom Trgu 5, razlog su više da svoje kafanske slabosti prepustite majstorima zanata - tamburašima u kafani Kolarac.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Ovo mesto je tako otmeno, svi najlepši detalji boemskog života oživeće kroz njihove prste i predivan nastup namenjen samo vama u kafani Kolarac. Tanke žice i najlepše devojačke kose dovoljan su razlog da vaše subotnje veče protekne upravo uz Kolarac i sve njegove neponovljive čarolije koje žive kroz najlepše kafanske pesme spevane ikad.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Ovde ćete istinski uživati, jer drugačije i ne može, gost je u kafani Kolarac sve, razlog beskrajne sreće i zato se prave kafanske radosti događaju samo kada zasviraju tamburaši koji se stapaju sa fenomenalnom, neponovljivom, šarmantno čarobnom kafanom Kolarac. A uz divne pesme, najlepše subotnje veče provešćete upravo u kafani Kolarac, koji je netaknuti biser domaće tradicije. sva vaša čula biće zadovoljena, bićete deo provoda koji se pamti u mestu koje je neponovljivo u Beogradu, a i šire kafani Kolarac.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Rezervišite provod u duhu starih majstora u kafani Kolarac putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili i u Novoj godini, prvi ćete saznati gde se budna dočekuju najveselija jutra, a mi vas čekamo upravo tamo.

 

beogradnocu.com