Najave, vesti

Bar El Gato Negro svakog petka organizuje jedinstvene večeri na kojima možete osvojiti besplatne koktele u čuvenoj igri pismo/glava! Uz svaki poručeni koktel između 21h i 22h bacamo novčić, a u slučaju pobede piće ide na raćun kuće. To veče za vas će svirati Lilly bend od 20:00h. Spremite se za Coin Flip Friday.

Bar El Gato Negro

Fotografisano u Bar El Gato Negro

Subota je dan za Margarite. Oštar, ukusan i osvežavajući koktel je odličan izbor za vrele letnje dane. Margarita king veče, od klasične do egzotične.

Bar El Gato Negro je mesto koje ćete pamtiti po bilo kojem desertu koji ste probali, bilo da se radi palačinkama u parfeu od maline ili čokolade, panna cotte, vuklan od jagoda.. A Slatka nedelja donosi bacanje novčića gde u igri pismo/glava imate priliku da osvojite desert potpuno besplatno. Nedeljom od 17h do 18h. Vidimo se!

Bar El Gato Negro

Fotografisano u Bar El Gato Negro

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Bar El Gato Negro

Fotografisano u Bar El Gato Negro

 

beogradnocu.com