Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi

Splav Shake 'n' Shake ugostitiće ovog petka najpopularniji grčki haus duo Bang La Decks. Njihovi mega hitovi "Kuedon"(Obsession) i "Utopia" pokorili su Balkan, ali i dobar deo sveta.
Producentski dvojac zbog prepoznatljivog house stila sa primesama tradicionalne grčke muzike, privukao je pažnju i u Srbiji, a publika će imati jedinstvenu priliku da ih vidi i čuje. Grci najavljuju fenomenalan provod, a za srpsku publiku pripremili su mnoga iznenađenja! Ne propustite, jer Vas očekuje neočekivano dobra žurka! Vidimo se ovog petka na splavu Shake 'n' Shake!

 

ShakeNShake - masa - 10Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

ShakeNShake - devojka - 10

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com