Barovi, Beograd, Najave, vesti

Bar Acer smešten je na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Beograda, na adresi Skenderbegova 53b. Povodom Dana žena, večeras vas očekuje nezaboravna žurka za koju je zadužen bend Barabe (ex. Pantersi), na čelu sa Stanišom, vokalnim solistom, koji izvodi pesmu "Ja baraba, a ti vila"! Imajući u vidu njihove nastupe, suvišno je govoriti kakvu atmosferu prave, dovoljno je reći da se uvek traži mesto više kada oni nastupaju! Dobro se spremite, jer vas Acer neće ostaviti ravnodušnima večeras! Pored toga, svakog četvrtka, petka i subote od 22h očekuju vas sjajne svirke uživo, gostovanja odličnih bendova, kao i razne promocije koktela i pića. Sve u svemu, provod je zagarantovan, a vi večeras povedite svoje dame na zasluženi provod! Vidimo se!

Bar-Acer-enterijer6

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Bar-Acer-enterijer4

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com