vesti

Bar Green Cafe – novi bar na beogradnocu.com.

Da biste se proveli idealno i da ne biste propustili vrhunska prestonička mesta, tu je beogradnocu.com. Iz dana u dan trudimo se da vam što više približimo bogatu prestoničku ponudu mesta za provod, a ono koje danas posebno zdvajamo jeste bar Green Cafe, novi bar na beogradnocu.com, koji je za vaš provod otvoren čak 00:24!

bar Green Cafe

Fotografisano u Bar Green Cafe

Pored toga što je uvek dostupan za vaše maksimalno uživanje, izdvaja se i po svakodnevnim promocijama, pa sreda 5. mart predstavlja Staro Pramen dan, kada vam je u periodu od 18h do 22 h dostupan za svega 105 dinara. Takođe tu su i Monin Kokteli po promo ceni od 250 dinara, i to od 16h do 24h. Rakije su dostupne po ceni od 100 dinara od 16h do 21h.

Četvrtak 6. mart takođe je idealan dan za Staro Pramen, kada važi ista ponuda kao i sredom. Monin Kokteli Promo, takođe su 250 dinara u periodu od 16h do 24h.

U petak 7. marta, pored pomenutih ponuda tu su i Kokteli Promo za 200 dinara, u periodu između 14h i 21h. Subota 8. mart takođe idealna je za bar Green Cafe i koktele od 200 dinara, od 14h do 21h, dok vas u nedelju 9. marta očekuje idealan provod uz Jack Daniels po ceni od 200 dinara, i to u periodu od 16h do 21h.

bar Green Cafe

Fotografisano u Bar Green Cafe

Bar Green Cafe veoma je prostran, odnosno nalazi se na dva nivoa. Enterijer je vrlo specifičan, i prilagođen je vašem potpunom uživanju. Upravo u baru Green Cafe sve je podređeno vašem maksimalno hedonističkom raspoloženju. Kombinacija cigle i drveta, interesantne boje, veoma kreativno odrađen šank, knjige, sjajna akustika i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zalljubiti već na prvi korak.

bar Green Bar

Fotografisano u Bar Green Cafe

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom baru. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto.  U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com