• Tabanovačka 27
  • 22:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Singer bar se nalazi u ulici Tabanovačka broj 27, na Autokomandi. Ovaj novootvoreni lokal upućuje na njegovu ideju i koncept: težnju ka postizanju „viših“ ciljeva, harmoniji i odličnom provodu.

Udaljen od gradske vreve, ali opet u centru grada, kafe bar Singer gostima nudi opuštanje u zanimljivom ambijentu uz odličnu muziku i raznovrsno piće. Naizgled mali, ali zahvaljujući dobro iskorišćenom prostoru, ovaj kafe pruža dosta komfora. Ambijent ovog kafea, koji može da primi 170 gostiju, svojim detaljima pruža pravi ugođaj.

Izlaskom u kafe bar Singer imaćete utisak kao da ste na pozornici, i zato će ovaj kafić igrati veliku ulogu u vašem životu. Jer, najbolji scenario nastaje upravo u kafe baru Singer. Ne verujete nam, dođite i uverite se sami. Ovaj ,,mini klub” je odlično mesto za izlazak ukoliko su vam dosadili prepuni klubovi u centru grada i ukoliko ste ,,plitkog dzepa”.

Kafe bar Singer radi za vas svakog radnog dana od 8h do jedan iza ponoći. Postao je poznat po dobrom provodu i živoj muzici, koja vas očekuje svakog vikenda do 03:00h, a uskoro i pojedinim radnim danima. Tada ljubitelji dobrog zvuka mogu da uživaju u domaćim i stranim hitovima pop i rock muzike. Ovaj kafe bar će vam pružiti potpuni ugođaj za vaše prijatne trenutke u dobrom društvu.

Enterijer je usklađen sa potrebama savremenih ljudi. Svojim stilom prostor bara Singer idealan je za vaš poslovni sastanak, raznovrsne proslave i okupljanje sa prijateljima.
Osim lokacije, zanimljivim enterijerom i koncepcijom, kafe bar Singer potpuno odskače od ostalih kafića u gradu. Redovni posetioci kažu da se u lokalu osećaju kao u svojoj kući.
Efikasna usluga na visokom nivou i uvek ljubazno i nasmejano osoblje su prepoznatljivi poklon koji će vam uvek biti pružen u baru Singer. Ono je tu da vas u svakom trenutku srdačno dočeka i ugosti. Kafe bar Singer karakteriše opuštajući ambijent, koji odiše pozitivnom energijom i raspoloženjem, gde ćete se uvek osećati dobrodošlim. Osim klasičnog asortimana, postoji i širok izbor alkoholnog pića.

Boravak u kafe baru Singer je postao nov način života. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma. Kako tvrde mnogi putnici koje je put naveo kroz Beograd, kafići koje naša prestonica može da ponudi, ističu se pozitivnom energijom i prijatnom atmosferom koja vlada u njima, a kafe bar Singer je svakako jedan od njih.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Singer Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Gorica

Lepo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Singer Bar