• Bul. Despota Stefana 39
    Beograd, Palilula
  • 09:00h - 02:00h
  • Pop / Folk
  • 90 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Pablik Haus nalazi se u ulici Bulevar Despota Stefana 39, u centru grada, i predstavlja pravo osveženje u našem gradu.

Bar Pablik Haus radi svaki dan od 09:00h do 00:02h ujutru. Kapacitet bara Pablik Haus je oko devedeset ljudi. Bar Pablik Haus predstavlja idealno mesto gde možete popiti vašu prvu jutarnju šoljicu kafe ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa vašim prijateljima i dragim osobama. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete baru Pablik Haus osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate.

Što se muzičkog repertoara u baru Pablik Haus tiče, akcenat je na pop, folk i starogradskoj muzici koja apsolutno upotpunjuje čitav boemski koncept ovog mesta. Jednostavno su gosti bara Pablik Haus pri odabiru svog mesta za izlazak, vođeni činjenicom da je bar Pablik Haus najbolje mesto u gradu za uživanje ovakvog tipa.

Kada je o samom enterijeru reč, bar Pablik Haus sadrži dosta zelenog kožnog nameštaja. Čitav lokal se prostire na prizemlje i galeriju, tako da ne sumnjajte da je izuzetno prostran. Drvene klupe i stolovi sa zelenim kariranim stolnjacima su nezaobilazan detalj samog pub-a, kao i zid urađen u prirodnoj cigli i kamenu.

Ono što je sigurno u baru Pablik Haus jeste vrhunski provod koji vas nikako neće razočarati. Bilo da je dnevno uživanje sa prijateljima uz pivo ili đuskanje i pevanje do zore.

Pravi hedonisti se rado provode u baru Pablik Haus jer je atmosfera zaista opuštena, a enterijer podređen vašem maksimalnom uživanju. Ono što se posebno izdvaja u baru Pablik Haus jesu izuzetno pristupačne cene, pa se možete provoditi bez brige o svom novčaniku.

Jedno je sigurno - bar Pablik Haus je zaista idealno mesto za opušteni provod i uživanje za apsolutno sva čula i mesto na koje se uvek vraćate.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pablik Haus
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Pablik Haus