• Pariska 13
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • House
  • 100 Ljudi

Program bara

SREDA 20. Mart
Lounge Night

ČETVRTAK 21. Mart
Veče magije - Gledanje u karte

PETAK 22. Mart
DJ Cherryman (90-te/2000-te)

SUBOTA 23. Mart
Amnesia Party - DJ Hobin Rude

NEDELJA 24. Mart
DJ Hobin Rude od 20:00h (RnB)

PONEDELJAK 25. Mart
Lounge Night

UTORAK 26. Mart
Veče sudbine - Gledanje u šolju

Enterijer

Witch Bar je koktel bar koji se nalazi u ulici Pariska broj 13, odnosno smešten je u neposrednoj blizini Saborne Crkve i Patrijaršije, u najlepšem delu Beograda, Starom Gradu.

Witch Bar ima pogled na srednjovekovnu tvrđavu Kalemegdan, pa je vrlo prijatan i opuštajući za dnevno uživanje, odmor i šoljicu savršene kafe, uz knjigu ili trač partiju sa prijateljima.

Ipak ono što je specijalnost Witch Bara jeste noćni provod i izvanredni kokteli koji već na prvi pogled oduzimaju dah, a na prvi gutljaj ste već oboreni s nogu. Koktele, koji svojim zanimljivim nazivima privlače pažnju istog trena, ispijaćete sa uživanjem i oduševljenjem. Bilo da su standardni za dobar dan, ili veći od 1L i 3L za dobro veče, uticaće pozitivno na vaše raspoloženje. Možete isprobati Batman koktel, kao i Supermena i Hulka, koji predstavljaju izuzetni jake koktele, dok su tu i Bermudska Veštica, Ljubavna Oluja i drugi kokteli koji će svakako zagolicati vašu maštu, ne samo svojim nazivima nego i neverovatnom jedinstvenošću ukusa. Kokteli u Witch Baru spremljeni su od strane vrhunskih barmena koji svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, a iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo. Oni će nesumnjivo prepoznati koji koktel odgovara baš vašem tipu ličnosti i oduševiti vas. Naravno, u ponudi Witch Bara je i bogata ponuda drugih alkoholnih pića, dok su cene veoma korektne i pristupačne. Witch Bar je mesto gde svačija žaba postaje princ, a ako ne bude dobar, možda i princeza! Tu svaka devojčica postaje demončica uz pomoć samo jednog gutljaja Čarobnog napitka. Verovali ili ne! Witch Bar služi prinčeve bez belih konja i princeze bez zrna graška, vrlo lake za održavanje - jedno pivo i već imate ljubav svog života. Ako ste mislili da se ovakve stvari dešavaju samo u bajkama, silno grešite! Ovo mesto nije u bajci, ali je iz bajke.

Celonedeljni muzički program i opuštena atmosfera, uz sve navedeno, čine Witch Bar pravim izborom za vaš prestonički izlazak.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Witch Bar

Mapa - Witch Bar