vesti

Baš baš dobar provod svakog dana u nedelji!

Idealan način da se provedete u prestonici, ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda, jeste da posetite popularnu kafanu Baš Baš Mali Balkan, koja se nalazi na izuzetnoj lokaciji, u centru grada. Pored izuzetne muzike, očekuju vas neverovatne promocije pića, i uvek neponovljiv provod!

Kafana Baš Baš Mali Balkan radi čak sedam dana u nedelji, a izuzetne promocije pića ne važe samo petkom i subotom. Naime, ukoliko posetite kafanu Baš Baš Mali Balkan, možete uživati u dunji, kajsiji i medovači po izuzetno niskim cenama, prilagodljivim svačijem džepu. Njihova cena svakog dana, osim petka i subote, iznosi samo 110 dinara, a medovača je dostupna u više varijanti: od maline i jabuke, i cimeta. Zaista neopisivo dobri ukusi, po pristupačnim cenama.

Bas bas mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

Što se muzičkog repertoara tiče, u kafani Baš Baš Mali Balkan možete uživati u zvucima pop i narodne muzike, kao i u muzici fenomenalnih tamburaša, u zavisnosti od toga koji dan odaberete za vaš provod. Večeras je bend uživo,a petkom i subotom vas zabavlja Kiza Bend. Nedeljom ćete uživati uz ozvučene tamburaše, dok vas ponedeljkom i utorkom očekuju 2 gitare. Sreda je, kao i četvrtak, rezervisana za bend uživo.

Ono što je sigurno jeste da dobar provod neće izostati, što uostalom možete videti i na našim fotografijama. Fotografi portala beogradnocu.com kreirali su galeriju najboljeg beogradskog provoda, gde je mnoštvo fotografija upravo iz kafane Baš Baš Mali Balkan.

Bas bas mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

Rezervacije za sve događaje u kafani Baš Baš Mali Balkan možete izvršiti vrlo jednostavno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i obezbediti sebi najbolji provod u samom centru Beograda.

 

beogradnocu.com