vesti

Baš baš dobar provod u Baš Baš Malom Balkanu.

Samo u petak u popularnoj prestoničkoj kafani očekuje vas Kiza Bend. Klupski enterijer, kafanske cene, dobro raspoloženje, atraktivne devojke, pozitivna energija, razdragani konobari, besprekorna usluga – jasno je, govorimo o kafani Baš Baš Mali Balkan.

kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

U kafani Baš Baš Mali Balkan u subotu 7.decembra za vaš provod takođe će biti zadužen fantastični Kiza Bend, koji uvek dovede atmosferu do usijanja. Očekuje vas veoma bogat muzički repertoar, koji obuhvata domaće i strane, pop i rok pesme. Na repertoaru su takođe i izvorne stare, kao i nove narodne numere. Nedeljom vas čekaju jedijstveni Ozvučeni Tamburaši. Ne propustite!

kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

Podsećamo da se kafani Baš Baš Mali Balkan nalazi u ulici Savska, u neposrednoj blizini Palate pravde. Kafana Baš Baš Mali Balkan je ušuškana kafana, malo zavučena između zgrada, pa treba obratiti pažnju prilikom prvog odlaska. I ako je naziv "Baš Baš Mali Balkan", to je samo naziv jer je ovo kafana u koju može da stane čak 350 ljudi.

kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i ovog vikenda provoditi sa vama u kafani Baš Baš Mali Balkan. Kako su protekli prethodni događaji u kafani Baš Baš Mali Balkan, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Baš Baš Mali Balkan, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com