Teatro, vesti

Bavite se sportom, dođite na ovo mesto.

Ove nedelje možete doživeti jedinstveno uživanje uz vodeći prestonički klub Teatro. Pravo vreme za vaš spektakularni provod je upravo nedelja 02. mart, kada u klubu Teatro nastupa pevačica Katarina Gardijan sa Nenadom Jovanovićem i kada je na repertoaru jedinstveno Veče sportista!

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Katarina predstavlja uživanje za sva čula, pa je svakako dovoljan razlog da večerašnji izlazak provedete baš u klubu Teatro. Svi željno iščekuju nastup pevačice “Prvog glasa Srbije” i “Zvezde Granda”, kao i šta će nam ona izvesti večeras kada se očekuje najbolje veče u klubu Teatro. Atraktivna Katarina oduševiće vas svojim glasom ali i stasom. U klubu Teatro ove nedelje moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova uz razne narodne i zabavne hitove.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ne propustite Veče sportista u klubu Teatro, gde ćete se uz besprekornu uslugu, uvek raspoložene goste i sjajnu energiju provesti zaista vrhunski. U publici se očekuje i veliki broj poznatih ličnosti, a tu će biti i fotografi portala beogradnocu.com da zabeleže vaš najluđi provod.

Naredna žurka na istommestu, čeka vas u utorak, 04.marta,kada će zapevati nikad bolja, Marina Visković sa Petrom Mitićem. Četvrtak je dan za Anu Kokić I Nebojšu Vojvodića, dok se ovog petka 7. marta družimo sa Željkom Šašićem, Snežanom Nenom Nešić i Nemanjom Staletović. Subota, 8. mart i Dan žena, rezervisana je za Miloša Radovanovića i Ivanu Bojanović. Znate šta treba da radite sa svojom lepšom polovinom - uživajte zajedno samo u klubu Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Da ne biste propustili ova izuzetna dešavanja, a posebno Veče sportisa večeras, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da fenomenalni beogradski klub Teatro bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com