Najave, Tilt, vesti

Novootvoreni klub Tilt u Beogradu počeo je uveliko sa radom i osvojio srca mnogih klabera koji su definitivno našli svoje mesto za najbolji provod u gradu. Nesvakidašnji futuristički enterijer, stolovi koji se rotiraju, ali i lokacija – na samom parkingu Beton hale, garancija su dobrog provoda.

tilt6

 Fotografisano u Klub Tilt

Več od ovog četvrtka Tilt počinje sa dobrom atmosferom i otvaranjem sezone najboljeg party brenda u Srbiji - Belgrade Banging. Za nezaboravni provod biće zaslužni dobro poznati Banging Trio: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell. Ovi sjajni momci će napraviti atmosferu za pamćenje i učiniti da đuskate uz zvuke najvećih EDM hitova do ranih jutarnjih časova.

tilt8

 Fotografisano u Klub Tilt

Narednog dana, u petak, 19. decembra, očekuje vas "Commercial house" žurka uz Dj Nikolu i Dj Yabbu, dok u subotu za Dj pultom dominiraju Mirko & Meex koji će vam puštati najveće club house hitove. Ambijent futurističkog kluba Tilt će vas odneti u potpuno novu dimenziju klabinga. Spremite se za vrhunski light show, jedinstvene performanse, energičan muzički program i unikatan provod sa najboljom ekipom.  Već večeras postanite deo Belgrade Banging porodice!

tilt2

 Fotografisano u Klub Tilt

Požurite i rezervišite svoje mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com