vesti

Belgrade Foam Fest 2015, sedmi događaj po redu, održaće se na plaži Ade Ciganlije. Početak događaja zakazan je za 27. avgust u 20h.

Ono što će vas zagrevati dok vas pena bude rashlađivala jeste elitna ekipa dj-eva među kojima su: Sonique, Da Hool, Stanton Warriors, Christian Varela, Ben Klock, Funkerman, Niki Belucci, Freemasons, Sick Individuals, Petar Dundov, Mladen Tomić, Dejan Milićević, Lea Dobričić, hip hop grupe, kao i 250 domaćih izvođača..

Očekuje vas najvlažnija žurka do sada, uz najluđi provod koji se neizbežno dešava u peni! Takođe, s obzirom da program traje 72 sata, u fazi finaliziranja su i sadržaji za dnevnu zabavu, kao i izvođači koji će tada nastupiti.

Otvoreno nebo, plaža, bina na vodi, kamp, 50 tona pene, 72 sata neprekidne zabave je mali deo onoga što te očekuje na ovogodišnjem događaju. Šta čekaš? Prihvati izazov i okupi ekipu. Ne dozvoli da ti drugi prepričavaju. Obezbedi svoju ulaznicu na vreme!

Prodaja ulaznica za Belgrade Foam Fest 2015 je počela, a svoju kartu možete naručiti putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili rezervisati Online.

 

beogradnocu.com