Najave, Planta, vesti

Bend Simboli u kafe Planta ove subote.

Nakon prve subote i odličnog Kizamija, za subotu 18. oktobar, u Planti se dešava nešto sasvim drugačije. Planta vam je spremila jedan zanimljiv bend koji peva sve od Guns n Roses'a do Miligrama, preko nezaobilazne Riblje Čorbe i Zabranjenog pušenja. Bend Simboli - znak da zastanete, otvorite oči i načuljite uši!

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Bend koji je nastao pre 4 godine, specijalizovao se za klupske svirke, a pošto su već nastupali i prošle sezone u Planti, organizatori su uvereni da će vam se svideti kako to oni rade.

Od nedavno, njihov repertoar, proširen je autorskim kompozicijama. Sve novo što ćete čuti ove subote u Planti naći će se na njihovom prvom albumu koji je uveliko u pripremi, a poneku pesmu možda " ukačite" i prepoznate na TV-u, jer kao najava prvenca uskoro izlazi nekoliko videospotova.

Uz sve to već nadaleko prepoznatljiv ambijent, niske cene alkoholnih derivata i fino društvo, Planta je za vas idealan izlazak ove subotnje večeri!

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com