Intervjui, vesti

Bendžamin Brajton: Beograd je najluđa prestonica!

Sinoć je u klubu Beton, održan spektakularan nastup poznatog Dj-a Bendžamina Brajtona. Kako sam kaže, njegov razvojni put je bio buran, uzbudljiv i traje još uvek. Za sebe kaže da se oseća kao Sarajlija, iako je odrastao i živi u Nemačkoj. Ima dugo godina iskustva iza sebe i nastupao je u raznim gradovima širom Evrope, ali najviše ga inspiriše publika sa Ibize. Smatra da turisti na Ibizi dolaze isključivo zbog dobre muzike i žurke. I da se taj vajb tamo i oseća.

klub Beton

Fotografisano u Klub Beton

Prvi put nastup u Beogradu imao je još pre 16 godina zajedno sa Teenage techno - Marko Nastić i Dejan Milićević i uvek se rado vraća, kako privatno tako i poslovno. Smatra da je noćni život u Beogradu specifičan u odnosu na druge gradove jer grad živi 7 dana nedeljno, što nije uobičajeno za druge gradove u Evropi.

klub Beton

Fotografisano u Klub Beton

Za sva naredna dešavanja u klubu Beton besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub Beton

 Fotografisano u Klub Beton

 

beogradnocu.com