vesti

Besane noći u kafani Nesanica.

Ukoliko ste se uželeli nekog kafansko klupskog provoda, a ne znate gde ćete to naći, kafana Nesanica je pravi izbor za vas! Kafana Nesanica svojim gostima nudi jedinstveni spoj klupske i kafanske atmosfere, što je čini izuzetno specifičnom, tačnije jedinom u Zemunu koja pruža ovakav tip provoda. Nesanica je idealan izbor, ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati. Muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva Najbolje zvuke popa i folka definitivno možete čuti u kafani Nesanica.  Na repertoaru nema tamburaša, već muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. U petak, 29.novembra, očekuje vas Peđa Prestige i atraktivna Sanela Vujnović!

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

U petak nema spavanja, jer će sjajna žurka i cene pića da vas drže itekako budnim. “Happy hour” vlada, od 22:30 do 23:30, kada će cene biti 30 odsto niže. Ljubitelji koktela prionite na svoje sejkere za samo 195 dinara. Svi kokteli su po istoj ceni, a potom se provod nastavlja rakijanjem kada će sve rakije biti samo po 125 dinara.

Subota je rezervisana za Sensation Bend, uz koji vas očekuje nezaboravan provod. Ovaj “Senzacionalni Bend” će podići atmosferu do tačke ključanja, dok će gosti uživati u vrhunskim rakijama, koktelima kao i ostalim pićima.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Nesanica, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com