Magazin, Zanimljivosti

Kada su u pitanju objekti kojima se ponosi Beton hala klubovi koji svake večeri okupljaju ljubitelje noćnog provoda svakako su najveći adut ovog autentičnog i šik dela Beograda. Beton hala nije uvek bila centar zbivanja u Beogradu, već je prešla dug put od industrijske zone do onoga što danas jeste - elegantna promenada na kojoj se nalaze neki od najboljih klubova u Beogradu

Klubovi u Beton hali vremenom su postali omiljeni građanima Beograda, kao i onima koji ga posete, a turiste osvajaju vrhunskim provodom i izvrsnom uslugom. Kada je posredi Beton hala klubovi i drugi ugostiteljski objekti definitivno su njen glavni adut, sem divnog pogleda na Savu, naravno. Evo koji klubovi u Beton hali mogu biti vaš izbor za nezaboravan provod kraj reke. 

Klub Komitet - popularni muzičari obožavaju da nastupaju u njemu

Komitet je klub koji je najsvežiji kada su u pitanju klubovi u Beton hali. Iako najnoviji lokal, brzo je pokupio simpatije ljubitelja dobre noćne zabave. Smešten je na samoj promenadi, a tačna adresa Komiteta je Karađorđeva 2-4. 

Svako veče ovde možete uživati u provodu uz piće ili večeru, koji tokom radnih dana traje do 1 sat iza ponoći, a vikendom do 4 ujutru. Preko dana se ovde možete opuštati, a predveče i uživati u nargili. Tokom večeri, u Komitetu vas čekaju najbolji ugostitelji i vrhunska atmosfera, koju dodatno hitovima i poznatim melodijama ulepšaju svirke najpopularnijih muzičara. 

Klub Komitet Beton hala

Klub Gotik - light show prati muziku do jutarnjih časova

Nešto stariji od prethodnog, klub Gotik otvoren je 2016. godine i od tada njegova popularnost ne jenjava. Noćne ptice ga obožavaju zbog opuštene atmosfere, a i zabave, koja je u njemu zagaratnovana, i to na vrhunskom nivou. 

Ogroman prostor kluba, u koji staje oko 500 ljudi, uređen je prema najmodernijim standardima, a svetlosni efekti koji obasjavaju šik enterijer Gotika, prateći prisutnu pop ili folk melodiju, na sve ostavljaju nezaboravan utisak. 

Klub The Bank - RnB klub za ljubitelje modernog provoda

Kada je u pitanju Beton hala klubovi su vrlo raznoliki, a The Bank je autentičan po izboru RnB muzike, koji nudi sjajan provod svim fanovima modernih melodija. The Bank je klub koji su može opisati s tri glavna atributa: šik, glamurozan i nezaboravan

Iako su Beograđani redovni gosti, ovaj klub u Beton hali i turisti obožavaju. Moderan enterijer, uz još moderniju muziku, posetioce kluba izazivaju na igru do jutarnjih časova. S kapacitetom od 400 ljudi, Bank uvek uspe da ugosti sve, ali sa rezervacijom, naravno! 

Freestyler Winter Stage - zimska verzija vašeg omiljenog splava

Beton hali ne manjka vrelog, kao ni zimskog provoda. Popularni splav Freestyler svoje zimsko utočište pronašao je upravo na ovoj savskoj promenadi. Veliki šank tipičan za splav, ima i Freestyler klub u Beton hali

Luksuzni detalji u geometrijskom stilu, uz hladno plave svetlosne efekte Freestyler Winter Stage-a, stvaraju savršen ambijent za noćni provod, ali i za fotografije koje ćete rado objavljivati na društvenim mrežama. Elektronska muzika privlači urbane Beograđane, a vrhunski kokteli dame s istančanim ukusom. Klub je jedan od popularnijih i među turistima u Beogradu. 

Ako bismo morali da opišemo provod u klubu Freestyler rečju - to bi bila reč “spektakularno”. Uverite se i sami, ali obavezno rezervišite svoje mesto na vreme! Kao i ostali klubovi u Beton hali - klub Freestyler uvek je pun! 

Splav freestyler winter stage

Cafe Lavash - duh orijenta u srcu Beton hale

Klubovi u Beton hali nisu uvek specijalizovani isključivo za noćni provod. Tako, recimo, Cafe Lavash nudi mnogo više od balkanskih melodija do kasnih večernjih časova. Gastonomski užici u Lavash-u su besprekorni - ovo je prava oaza orijentalnih i domaćih jela. 

Sem toga, u divnom enterijeru ili bašti Lavasha, možete uživati i uz najbolje koktele i egzotične ukuse nargile. Ljubitelji piva takođe će uživati u provodu u Lavashu, zbog velikog pivskog menija. Odlični bendovi svaki put dodatno začine provod vikendom u Lavashu. 

Ovo mesto u Beton hali savršeno je za romantičnu večeru, proslavu u krugu najbližih, ali i izlazak sa poslovnim partnerima, koje sigurno nećete ostaviti ravnodušnim izborom lokacije. 

Cantina de Frida - provod na španski način

Još jedan klub u Beton hali koji je mnogo više od mesta za igru i noćnu zabavu je popularni restoran Cantina de Frida. Pikantna i nezaboravna španska kuhinja, uz autentični urbani boho enterijer, kao i živu muziku koja je na programu svake večeri, Fridu posebno preporučuju za nezaboravni večernji provod. 

Uživanje u španskoj gastronomiji, ili samo vrhunskim koktelima ili odličan tapas, a sve to u enterijeru inspirisanim slikarkom Fridom Khalo sigurno nikada nećete zaboraviti. 

Izuzetno popularni, Beton hala klubovi uvek su prebukirani. Zato - telefon u ruke i na vreme pozovite Beograd noću radi rezervacije mesta u klubu po izboru! Ovo možete učiniti i online, a i pomoću naše aplikacije. Sigurni smo da ćete provod iz klubova Beton hale prepričavati danima!